Top 10 Candelabre în stil vibrant și sofisticat care îți vor transforma casa

Candelabru gold atic 50cm 3

Dacă tocmai ți-ai amenajat locuința sau doar dorești să adaugi o notă de accent unui decor, atunci ești în locul potrivit. În acest articol vom vorbi despre: Top 10 Candelabre LED în stil vibrant și sofisticat care îți vor transforma casa. O selecție impresionantă care te va inspira și te va ajuta să vezi cum poate fi schimbat întregul decor doar cu un singur candelabru.

Candelabrele au fost dintotdeauna apreciate pentru eleganța și rafinamentul pe care îl aduc unui interior. Considerate corpuri de iluminat de lux, au capacitatea de a transforma și de a adăuga un plus de personalitate și stil oricărui decor.

Utilizate încă din evul mediu, candelabrele nu și-au pierdut popularitatea. Dimpotrivă, formele și diversitatea stilurilor au luat amploare, punându-ne la dispoziție o multitudine de modele: clasice, moderne, elegante, în stil minimalist, vintage sau antique. Candelabrele au devenit corpuri de iluminat atât de versatile, încât pot fi încorporate cu ușurință într-o diversitate de decoruri. În funcție de mărimi și modele, acestea pot fi încadrate atât în spațiile mari, cât și în cele mai mici, precum dormitoare, bucătării, holuri și chiar în băi. Deci, sunt o strategie numai bună pentru toată casa.

Pe lângă funcția lor esențială, de iluminat interior, candelabrele sunt folosite și ca elemente principale de decor. Modelele curgătoare pot împodobi într-un mod nemaipomenit casa scării. O bijuterie de tavan ce nu se va lăsa neobservată. Încă de la intrare, candelabrul va declara personalitatea și stilul vibrant a casei.

Un candelabru mic și elegant, sau chiar două, dispuse la o distanță egală pe hol, pot crea un efect sofisticat și rafinat. Iar dacă pe hol se află și o oglindă, aceasta va amplifica substanțial estetica decorului.

Candelabrele rotunde sau ovale, cu cristale, fie din metal sau acril, pot fi suspendate deasupra unei mese în zona de living sau dinining, răsfățând astfel privirile tuturor. Vor scoate în evidență atât locul unde se adună familia, dar și vor pune în valoare mobila, vasele și obiectele de decor.

De asemenea, candelabrele sunt cele mai bune soluții de iluminat pentru baie sau bucătărie. Mai ales dacă podeaua este îmbrăcată în gresie sau marmură, între corpul de iluminat și podea se va crea un efect vizual spectaculos, extravagant și cu o notă de glamour.

Candelabrul în dormitor va crea o atmosferă romantică și va aduce o notă ușor elegantă. În această cameră se va opta pentru un model de o dimensiune medie și nu foarte încărcat, care să fie în acord cu designul încăperii și a mobilierului. Deși o regulă nescrisă spune că stilul unui corp de iluminat nu trebuie neapărat să corespundă stilului decorului. Un contrast izbitor între cele două poate avea un rezultat surprinzător. Alegerea îți aparține, să dai o atenție deosebită armoniei culorilor, a formelor și a materialului sau să ieși din tipare.

La alegerea unui candelabru trebuie să ții cont nu doar de modelul acestuia, ci și de dimensiuni. Un candelabru prea mare poate încărca o încăpere, și invers, unul prea mic poate arăta inestetic și nepotrivit într-un spațiu mare.

Întreținerea candelabrelor este foarte importantă. Pentru a menține strălucirea cristalelor este necesar ca acesta să fie curățat la un anumit interval de timp, cu un pămătuf sau cu o lavetă uscată. Un candelabru plin de praf își va pierde farmecul și frumusețea.

Mai jos, urmează selecția noastră Top 10 Candelabre în stil vibrant și sofisticat care îți vor transforma casa. Inspiră-te cu idei și trucuri de a pune în valoare și a ilumina corect și frumos anumite zone, mobila și alte obiecte decorative din locuința ta.

Candelabru Led White Blossom 64cm

Candelabru Led White Blossom 64cm – acest model va domni solemn și maiestuos într-o încăpere. Corpul metalic auriu și globurile albe formează un ansamblu grațios și delicat. Reprezintă o compoziție vizuală impresionantă pentru o varietate de decoruri. Poate fi amplasat în diverse zone de living, dormitor sau bucătărie. Este un corp de iluminat potrivit și pentru spațiile de tip HoReCa, datorită aspectului deosebit și ușor de remarcat.

Creează un efect wow și de contrast cu culorile închise: tapet sau mobila neagră, bleu marin sau smarald. Se încadrează perfect și în decorurile deschise, devenind astfel un element gingaș și suav. Este disponibil pe mai multe dimensiuni, putând astfel fi încadrat oriunde în casă.

Candelabru Symphonia Gold 55cm

Candelabru living Symphonia GD 80cm

Candelabru Symphonia Gold 55cm – bijuteria unei încăperi. Acest accesoriu elegant și plin de rafinament va plusa estetica oricărui decor. Realizat din materiale de înaltă calitate, candelabrul strălucește ca o bijuterie în lumină.

Poate fi încadrat cu succes într-un living, astfel punând în valoare întreg spațiul. Candelabrul Symphonia va fi piesa de rezistență care va bucura privirile și va trezi admirația celor vă pășesc pragul.

Candelabru Led Cristalli 120W

Candelabru Led Cristalli 120W – o piesă unică elegantă și modernă care va definitiva spațiul unei încăperi. Strălucirea cristalelor creează un efect de lumină excepțional. Iar datorită firelor metalice ajustabile, candelabrului i se pot da diverse forme. Acesta poate fi aranjat în funcție de necesități, locul unde va fi montat și de înălțimea tavanului.

Este disponibil și pe varianta cu trei cercuri. Lasă-ți imaginația să-i dea forma perfectă pentru locul în care va fi amplasat.

Candelabru Poema Gold 50cm

Candelabru Poema Gold 50cm – o piesă aparte, delicată și plină de rafinament. Realizat din materiale premium și finisaje de înaltă calitate, candelabrul Poema Gold va aduce întregului spațiu o notă estetică inedită.

Cristalele maronii reflectă lumina într-un mod elegant și spectaculos, dând o notă luxuriantă spațiului. Este o piesă de design fermecătoare, potrivită pentru decorurile moderne cu personalitate.

Candelabru LED Sheridan Silver

Candelabru LED Sheridan Silver va domni solemn și maiestuos într-o încăpere. Corpul metalic argintiu și franjurile lungi formează un ansamblu grațios și delicat. Reprezintă o compoziție vizuală impresionantă pentru o varietate de decoruri. Poate fi amplasat în diverse zone de living, dormitor sau bucătărie.

Creează un efect wow și de contrast cu culorile închise: tapet sau mobila neagră, bleu marine sau smarald. Se încadrează perfect și în decorurile deschise, devenind astfel un element gingaș și suav.

Candelabru Regal Black 60x30cm

Candelabru Regal Black 60x30cm – un model perfect pentru mesele din zona de dining sau pentru bucătărie. Candelabrul Regal Black se remarcă prin materialele premium, frumusețea și originalitatea modelului.

Candelabrul funcționează cu becuri E14. Recomandarea noastră este să alegi becurile cu 3 tipuri de lumină pentru a putea crea oricând o atmosferă plăcută și relaxantă, schimbând lumina în funcție de necesități. Candelabrul Regal Black este disponibil și pe forma rotundă, pe mai multe dimensiuni. De asemenea, pe culorile auriu și argintiu.

Candelabru LED Murano BK 90cm

Candelabru liniar Murano Negru cu becuri LED Happy Light

Candelabru LED Murano BK 90cm – are un design modern și plin de stil ce nu poate fi trecut cu vederea. Este realizat din materiale și finisaje de înaltă calitate, metal și sticlă albă fină. Poate fi amplasat în zona de dining sau în bucătărie, sporind considerabil estetica decorului. Silueta sa elegantă și minimalistă va pune accent definitoriu în spațiul dvs. Acest model este disponibil și pe auriu.

Candelabru Riah Jewel Shade 50cm

Candelabru Riah Jewel Shade 50cm – acest model se remarcă printr-un detaliu impresionant: cristalele caramel și aurii. Datorită cristalelor sale, candelabrul Riah este o piesă unică și originală incomparabilă. Este o soluție ideală de iluminat pentru dormitoare sau livinguri. Extravagant și modern, candelabrul Riah Jewel Shade va oferi un plus de eleganță și rafinament oricărui decor.

Candelabru Belezza Gold 60cm

Candelabru Belezza Gold 60cm – o piesă luxuriantă care va completa armonios un ambient modern și sofisticat. Candelabrul este realizat din materiale de calitate și finisaje premium. Un model plin de farmec și stil, pretabil pentru o mulțime de decoruri.

Modelul este disponibil pe mai multe dimensiuni și pe argintiu.

Candelabru Gold Atic 60cm

Candelabru Gold Atic 60cm – un model unic, cu un caracter puternic dominant. Creează un efect impresionant într-o încăpere datorită plăcilor metalice aurii care amintesc armura. Cristalele fine și mici denotă rafinament și delicatețe. Poate fi încadrat în living, dormitor sau bucătărie. De asemenea, este pretabil pentru spațiile de tip HoReCa, definitivând complet ambientul.

Candelabrul Gold Atic va transforma în întregime orice decor și va deveni piesa esențială care va atrage toate privirile. Modelul este disponibil pe mai multe dimensiuni.

Aceasta a fost selecția noastră Top 10 Candelabre în stil vibrant și sofisticat care îți vor transforma locuința. Sperăm că ți-au fost utile sfaturile noastre în legătură cu diversitatea întrebuințării candelabrelor și ai găsit o inspirație pentru casa ta.

 

Trimite acest articol unui prieten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Spune-ne părerea ta

Cele mai citite articole

Mesaje primite de la clienți

  • Otilia septembrie 22, 2023
    O lustră super tare și o recomand cu încredere!
  • inna septembrie 21, 2023
    Și noi vă mulțumim, să le folosiți cu drag! :)

Suntem prezenți cu sfaturi și oferte pe rețelele de socializare

Te-ar mai putea interesa:

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta