Ai văzut 12 din 71 produse

Corpurile de iluminat exterior sunt la fel de indispensabile ca și cele din interiorul locuinței. Acestea facilitează deplasarea prin curte sau grădină după lăsarea întunericului. De asemenea, corpurile de iluminat pentru exterior plusează estetica și pun în lumină arhitectura unei clădiri.
Pe lângă rolul funcțional, iluminatul exterior îndeplinește și un important rol estetic.
Oferta pentru iluminatul exterior este extrem de vastă. În această categorie intră: aplice pentru exterior, plafoniere, pendule, banda Led, stâlpi, proiectoare și lămpile solare.
Sursele de iluminat exterior sunt utilizate pentru decorarea anumitor zone, precum pereții casei, aleile, grădina, garajul, terasa, chiar și anumite plante sau copaci.
Cele mai populare corpuri de iluminat pentru exterior sunt aplicele pentru perete. Acestea pot fi amplasate pe pereții de la intrare sau deasupra ușii. În acest fel te vei putea bucura oricând de o intrare luminoasă și primitoare.
Toate soluțiile de iluminat pentru exterior au protecție la umiditate, frig și îngheț. Iar pentru a te bucura pe deplin de un iluminat exterior eficient, alege tehnologia LED. Un iluminat economic și ecologic care te va scuti de cheltuieli în plus.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta