Ai văzut 12 din 199 produse

Alege eco! Lustre LED cu telecomandă

Gama variată de lustre LED cu telecomandă permite încorporarea acestora într-o multitudine de decoruri, contribuind la îmbunătățirea iluminatului interior și plusând considerabil estetica unei locuințe.

Lustrele LED oferă garanția unui iluminat de calitate, deoarece emit o lumină mai albă, asemănătoare cu lumina naturală. În acest fel, lumina LED este mult mai confortabilă și sănătoasă pentru vedere, deoarece nu obosește ochii.

Lustrele LED cu telecomandă folosesc tehnologie de ultimă generație

Lustrele LED cu telecomandă au trei tipuri de lumină: rece, caldă, naturală și lumina de veghe (folosită adesea pentru a crea o atmosferă relaxantă și odihnitoare).

Cu ajutorul lustrelor LED poți alege atât tipul de lumină dorit, cât și intensitatea necesară. Intensitatea luminii poate fi reglată simplu și rapid din telecomandă.

Lustrele LED asigură confort ochilor tăi, distribuind o lumină uniformă și de calitate în întreaga încăpere. Iar controlul din telecomandă permite setarea luminii potrivite pentru orice nevoi, astfel facilitând desfășurarea diverselor activități din cadrul căminului. Poți alege o intensitate mai mare pentru făcutul temelor sau lucrul la birou, o intensitate medie pentru făcut ordine sau socializare și o intensitate mai mică pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută pentru momentele de odihnă. Te poți bucura de toate avantajele unui iluminat de înaltă performanță cu lustrele LED moderne pentru dormitorlustrele LED pentru living sau lustrele led pentru bucătărie. Se montează și se întrețin ușor, sunt estetice și simplu de folosit.

Lustrele LED te ajută să economisești cu până la 80% din consumul de energie electrică

Punctul forte al lustrelor LED este consumul redus de energie. Corpurile de iluminat care folosesc tehnologia LED consumă cu până la 80% mai puțină energie decât becurile incandescente. Astfel, iluminatul LED este cea mai eficientă și economică soluție existentă în prezent pe piață.

Un alt mare avantaj al lustrelor LED este distribuția luminii. Acestea au o dispersie mai bună luminii, luminând generos întreg spațiul cu o lumină albă și plăcută.

Alege lustre LED cu telecomandă deoarece sunt prietenoase cu mediul

Pentru a produce lumină Led-urile nu emit substanțe dăunătoare pentru sănătatea omului și pentru mediu. Lumina emanată conține 0gr Mercur, 0gr Plumb și 0% lumină ultravioletă – periculoasă pentru vedere.

În alegerea unei lustre LED cu telecomandă trebuie să ții cont de fluxul luminos, funcționalitate și design. O lustră LED îndeplinește atât rolul funcțional, cât și estetic. Lustrele LED sunt o modalitate excelentă de ați ilumina casa într-un mod eficient și creativ. Schimbă-ți decorul și atmosfera locuinței cu modele moderne, minimaliste, vintage, clasic, etc.

Bucurați-vă de eficiența energetică a unui iluminat ecologic și inteligent cu lustre LED cu telecomandă!

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta