Ai văzut 12 din 122 produse

Cele mai potrivite lustre de bucătărie trebuie să se încadreze perfect în decor și să lumineze eficient spațiul. În alegerea unei lustre de bucătărie trebuie să se țină cont de suprafața pe care va trebui să o lumineze și de locul în care va fi montată.

Modelele de lustre led bucătărie cu înălțimea reglabilă sunt o soluție excelentă. Pot fi montate deasupra mesei sau a barului, devenind o piesă de design care va atrage atenția. Alte soluții practice de iluminat sunt lustrele de bucătărie cu mai multe brațe, inclusiv lustrele Led cu intensitatea reglabilă.

Deoarece bucătăria este împărțită în mai multe zone de lucru, pe lângă lustra de bucătărie, vă recomandăm să vă asigurați și cu alte surse de lumină: spoturi sau bandă Led.

Vasta ofertă de lustre led pentru bucătărie permite alegerea unui model pe gustul fiecăruia. Nu uitați să dați o atenție deosebită corpurilor de iluminat care folosesc tehnologia Led.

Iluminatul Led este mai economic, reducând consumul de energie până la 80%. Fii prietenos cu natura și beneficiază de un iluminat eficient și ecologic.

Alege să te bucuri de toate avantajele unui iluminat de înaltă performanță cu lustrele LED moderne cu telecomandă, lustrele LED pentru dormitor sau lustrele led pentru living.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta