Ai văzut 12 din 173 produse

Dacă doriți să vă definitivați și personalizați spațiul, luați în considerare un candelabru LED, deoarece acest corp de iluminat poate deveni punctul focal într-o încăpere.

Corpurile de iluminat potrivite vă pot transforma camerele în cele mai bune și confortabile spații. Alegeți modele cu abordări elegante și moderne care se potrivesc decorului dvs și creați un design interior distinctiv.

Candelabre LED pentru fiecare cameră

Candelabrele LED pot fi încorporate în orice cameră din locuința dvs: candelabre living, candelabre dormitor, bucătărie, hol și chiar în baie! Un candelabru arată maiestuos și incredibil de frumos într-o baie, dând o notă de rafinament și eleganță încăperii. Contrastează excelent cu o podea din marmură, materiale cu finisaje lucioase, culori monocrome.

Un candelabru LED într-un hol aduce o notă de personalitate locuinței, declarând de la intrare un decor deosebit cu un puternic accent stilistic.

Candelabre LED în funcție de stil

Indiferent dacă stilul locuinței tale este rustic, modern sau clasic, la noi găsiți candelabre LED pentru orice decor. Obțineți un aspect clasic cu candelabre Led vintage, cu finisaje de alamă învechită sau modele mai boeme și elegante cu becuri.

Candelabrele cu Led-uri și cu cristale adaugă strălucire și grație unui spațiu, sporind considerabil estetica decorului.

Candelabre LED în funcție de culoare și finisaj

Pentru o încăpere modernă sau minimalistă alegeți candelabre LED negre care se potrivesc cu decorul dvs și nu slăbesc aspectul general. Dacă toate accesoriile din bucătărie sunt din oțel inoxidabil, ați putea alege un candelabru crom care să contrasteze frumos cu celelalte piese.

Candelabrele aurii se încadrează perfect în decorurile în care primează culorile închise, în special: negru, gri închis, bleumarin sau smarald. Astfel, se creează un contrast izbitor și un efect vizual impresionant.

Candelabre LED după formă și dimensiune

Candelabrele LED moderne vin într-o varietate de forme și dimensiuni pretabile pentru diverse spații și decoruri. Pentru un spațiu mic, puteți alege un corp de iluminat de dimensiuni adecvate fără a încărca încăperea. Când iluminați spații mai mari, cum ar fi o sufragerie cu o masă lungă, luați în considerare un candelabru Led liniar mare, astfel încât să nu rămână niciun colț în întuneric.

Candelabre Led unice pentru a vă accentua stilul

Îți place aspectul unui candelabru Led, dar nu ești sigur cum poți să-l încorporezi în casa ta? Dacă doriți ca un candelabru să fie o piesă emblematică, candelabrele din colecția Riah echipate cu cristale K9, cu finisaje crom și auriu, reprezintă o soluție ideală pentru locuințele elegante. Piesele Riah emană o strălucire moale, făcându-le perfecte pentru camera de zi, dormitor sau bucătărie.

Candelabrele Led Circulo, disponibile pe diverse culori și dimensiuni, completează armonios spațiile moderne și minimaliste. Pot fi încorporate cu ușurință în diverse spații, accentuând stilistica decorului.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta