Ai văzut 12 din 173 produse

Alege ECO Smart! Lustre LED dormitor

Lustrele LED pentru dormitor folosesc tehnologie de ultimă generație, oferind astfel un iluminat performant și de calitate. Poți obține un iluminat eficient și sigur cu lustre LED pentru dormitor care produc o lumină confortabilă și neagresivă pentru vedere.

Deoarece dormitorul este un spațiu conceput pentru odihnă și somn, controlul asupra luminii este unul dintre premisele unui iluminat adecvat. Cu ajutorul lustrelor LED poți crea atmosfera potrivită nevoilor tale, alegând tipul de lumină dorit și intensitatea necesară.

Lustrele LED pentru dormitor sunt corpuri de iluminat Smart

Lustrele LED pentru dormitor sunt dimabile și au trei tipuri de lumină: rece, caldă și naturală, inclusiv lumina de veghe. Telecomanda este un accesoriu util din care poate fi ales atât tipul de lumină, cât și intensitatea luminoasă. În acest fel, poți seta lumina după plac și crea ambientul ideal pentru tine. Datorită telecomenzii ai un control deplin asupra luminii chiar și de la distanță! Telecomanda având o rază mare de acțiune.

Tipurile de lumină pot fi schimbate și de la întrerupător: prin stingere și aprindere repetată. Nu este nevoie de un întrerupător special, este compatibil modelul clasic.

Creează un spațiu luminos 100% cu lustre LED pentru dormitor

Marele avantaj al lustrelor LED este distribuția uniformă a luminii. Led-urile emit o lumină albă și puternică prin difuzorul din acril, împrăștiind în mod egal lumina în întreaga încăpere. Astfel, lustrele LED asigură un spațiu bine iluminat 100%!

Eficiența energetică a lustrelor LED pentru dormitor

Lustrele LED pentru dormitor sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Au un consum redus de energie electrică de până la 80%! Astfel, reprezintă o investiție inteligentă pe termen lung, care vă va ajuta să reduceți costurile pentru facturile la curent.

Lustrele LED pentru dormitor îmbunătățesc estetica decorului

Estetica decorului este foarte importantă pentru o stare bună de spirit. Iar un corp de iluminat cu un design deosebit poate schimba radical ambientul. Dispunem de o gamă foarte variată de lustre LED estetice pentru dormitor în diverse stiluri: modern, clasic, vintage, romantic, minimalist, nordic, etc. Lustre cu design floral, forme geometrice, cu becuri LED, tip plafonieră compatibile pentru o diversitate de decoruri. Realizate din materiale durabile, atent lucrate și ușor de întreținut.

Poți crea un ambient cald și primitor cu lustrele LED pentru dormitor eficiente energetic, economice și estetice. Lasă-te inspirat de inovațiile tehnologiei din domeniul iluminatului pentru o viață mai bună și confortabilă și bucură-te de toate avantajele unui iluminat de înaltă performanță cu lustrele LED modernelustrele LED pentru living sau lustrele led pentru bucătărie. Se montează și se întrețin ușor, sunt estetice și simplu de folosit.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta