Termene și Condiții reprezintă condițiile utilizării site-ului www.happylight.ro și condițiile plasării de comenzi de produse prin intermediul site-ului, inclusiv condițiile de livrare și de retur. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, atunci nu puteți accesa site-ul sau folosi nici unul dintre serviciile oferite pe site.

1. PREZENTUL CONTRACT. DEFINIȚII

Prezentul contract, cât și toate politicile la care acesta face referire au caracter obligatoriu față de dvs. Prin accesarea site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi, vă luați angajamentul de a respecta prezentul Contract și Politicile site-ului.

Cumpărător: persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care plasează o comandă pe site.

Vânzător: societatea comercială Happy Led Tech SRL, având sediul social în str. Aleea Tomești nr.3, Sector 4, București, număr registru comerțului J40/11047/10.06.2022, CUI RO46280570.

Bunuri și Servicii: orice produs sau serviciu, comandat pe site, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Comanda: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri sau servicii de pe site.

Contract: reprezintă comanda confirmată de către vânzător prin emiterea facturii fiscale. Lansarea și emiterea confirmării de primire a comenzii nu reprezintă încheierea contractului.

Specificații: toate specificațiile și descrierile bunurilor sau serviciilor așa cum sunt precizate în comandă.
Modificări și actualizări: Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării comenzii. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor. Nu putem garanta faptul că orice produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Contact: Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la adresa noastră de email: contact@happylight.ro sau să ne contactați la numărul de telefon: 0731.115.453

Drepturi de Proprietate Intelectuală: Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Happy Led Tech SRL. Site-ul poate folosit de către terți doar pentru informare sau plasare de comenzi. Orice încercare de a prelua texte, imagini, butoane, alte elemente de grafică etc. este ilegală. Întregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

2. DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Happylight.ro va păstra confidențiale toate datele pe care le furnizați. Dezvăluirea datelor personale se va face doar către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Not keeping data: Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către happylight.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului, despre a cărei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzărilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată, unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

3. ELIGIBILITATE

Pentru a putea plasa în mod legal o comandă pe site-ul nostru trebuie (1) să aveți peste 18 ani și/sau capacitate deplină de exercițiu; (2) să fiți de acord cu prezentul Contract; și (3) să ne furnizați informații de  identitate și de contact reale, complete și actualizate.

Vânzarea către minori. Site-ul nu vinde produse către minori. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să apelați la un părinte/tutore pentru a plasa comanda în numele dvs. sau pentru a autoriza plasarea unei comenzi.

4. REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Reguli. Prin accesarea, vizitarea, plasarea unei comenzi sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, promiteți să respectați următoarele reguli:

  1. Veți folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  2. Nu veți efectua nicio comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente sau a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate;
  3. Veți furniza informații reale, exacte, complete și actualizate;
  4. Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.
  5. Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Consecințe. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusive beneficiile nerealizate și cheltuielile de judecată (inclusiv onorariile avocaților).

5. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Prezentul Contract intră în vigoare la emiterea facturii de către vânzător. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si condițiile generale de vânzare vor sta la baza contractului astfel încheiat. Certificatul de garanție fiind în baza facturii.

6. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Nu putem garanta că produsele care s-au găsit la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare. Nu vom avea nicio răspundere față dvs. în situația în care un produs nu se mai regăsește pe site. Deși vom încerca să avem în timp real pe site actualizare informațiile privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul că aceste informații vor fi actualizate, în orice moment. Toate comenzile vor depinde de existența produselor în stocul furnizorului.

Garanții. În măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

Dupa anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

7. PREȚUL PRODUSELOR. PLATĂ. LIVRARE

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte. Avem dreptul de a modifica în orice moment prețul anunțat al unui produs. Prețul pe care îl plătiți va fi prețul în vigoare în momentul comenzii.

Livrare

Prețurile produselor nu includ și costurile de livrare. Pe teritoriul României, livrarea se va realiza prin firmele de curierat Cargus sau FanCourier.

Pentru comenzi ce depășesc 299 lei, transportul este gratuit (“Livrare gratuită“).

Pentru comenzi sub 299 lei, costul standard de livrare (“Livrare standard“) este de 19 lei pentru livrarea prin curier Cargus sau FanCourier.

Livrarea se va realiza în 1-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. Rețineți faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau  inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea răspunderii noastre în nicio circumstanță.

Modalități de plată

Transfer bancar direct

Puteți selecta această metodă de plată dacă dețineți un cont bancar în lei la orice instituție financiar-bancară din România.  Este posibil ca banca dvs. să aplice comisioane bancare tranzacției efectuate. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi transferate în contul nostru.

Detaliile bancare pentru transfer:

IBAN                  RO58BTRLRONCRT0CH2394701

Banca                 Banca Transilvania Romania

Beneficiar          Happy Led Tech SRL

Detalii plată     Comanda nr. xxxx (se va trece nr. comenzii)

Ramburs (Numerar la livrare)

Dacă alegeți livrarea produselor prin curier la o adresă desemnată de dumneavoastră, este posibilă plata cash (numerar) la agentul de curierat care vă va înmâna produsele.  Suma datorată de dvs. la curier trebuie să fie aceeași cu cea de pe website-ul nostru în momentul plasării comenzii. Pentru orice neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați.

Card bancar, online

Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în mod securizat cu cardul dvs. bancar, prin procesatorul de plăți Plati.online. Tranzacția nu presupune comisioane adiționale și nici riscuri pentru dumneavoastră.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, ăn condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele HAPPYLIGHT.

8. FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră include, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, epidemii, pandemii, condiții meteorologice și acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

Riscuri și responsabilități

Vânzătorul nu își asumă neconformitățile ce apar datorită solicitărilor ambigue ale Cumpărătorului, nepotrivirea între scopul pentru care a fost cumpărat produsul și funcționalitatea lui, obiecte care apar în fotografii cu rol de sugestie pentru o mai bună înțelegere a funcționalității produselor, defecțiunile provocate intenționat sau neintenționat de Cumpărător prin nerespectarea condițiilor de montaj și utilizare, întârzierilor la livrare ale curierului desemnat pentru livrarea mărfurilor datorate curierului sau a datelor furnizate eronat de către Beneficiar.

Garanții

Toate produsele comercializate de către Happylight.ro beneficiază de condiții de garanție, suport tehnic și service autorizat gratuit pe o perioadă de 24 de luni de la data achiziției în baza facturii emise de către Vânzător.

Returnarea produselor

Dacă un produs achiziționat de pe Happylight.ro nu vă mulțumește 100%, îl puteți returna în maxim 14 zile calendaristice de la data livrării, într-o stare neutilizată. Pentru mai multe detalii vezi Politica de Retur.

9. CLAUZE FINALE

Acești Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră și noi în ceea ce privește obiectul oricărui Contract și înlocuiește orice alt acord, orice altă înțelegere anterioară verbală sau scrisă dintre dumneavoastră și noi.

Acest Contract are caracter obligatoriu. Nu puteți transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil și scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre care decurg din Contract.

Prezentului Contract, precum și oricărei utilizări a site-ului li se vor aplica legea română. Orice litigiu între noi va fi supus spre soluționare instanțelor române.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta