Dreptul de Retur este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice ce au achiziționat produse de la www.happylight.ro.

Returul se poate realiza în maxim 14 zile calendaristice de la data livrării, într-o stare neutilizată. Produsul trebuie să fie ambalat corespunzător și în ambalajul original, cu tot conținutul. Vă rugăm să vă asigurați că produsul/ produsele sunt ambalate corect pentru a fi transportate în siguranță. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate: nemontate și nedeteriorate.

Pentru a vă exercita dreptul de a returna produsele, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@happylight.ro și să ne transmiteți contul IBAN (pentru produsele achitate cu numerar la livrare) în care doriți sa vă fie returnată contravaloarea produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în maximum 14 zile calendaristice de la recepționarea returului în contul bancar al Cumpărătorului.

Returnarea se va realiza doar după ce veți primi confirmarea că cererea dvs. a fost înregistrată de un operator și că încă vă aflați în perioada în care puteți realiza acest lucru.

Produsele trebuie trimise prin orice firmă de curierat, aleasă de către client, la adresa: Drumul Crețeștilor, nr. 96,  București, sector 4, telefon: 0731.115.453.

Produsele returnate trebuie să fie în stare bună. Nu vom accepta responsabilitatea pentru pierderi sau daune în timpul transportului și, prin urmare, vă sugerăm să solicitați o dovadă a expediției.

Costul transportului Tur-Retur se va rambursa doar dacă returul se cauzează unei probleme tehnice sau greșeli ale Comerciantului. Numai în acest caz plata transportului va fi suportată de către Comerciant.

Pentru retururi nejustificate, precum pur și simplu v-ați răzgândit și nu mai doriți achiziționarea produselor, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Cumpărător.

Orice deteriorare a produsului/ produselor în timpul returului, datorată ambalării necorespunzătoare poate duce la o diminuare a sumei returnate.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta