Cum să instalezi și configurezi aplicația de control pentru lustra LED pe telefonul tău: Un ghid simplu și detaliat

control lustra led din aplicatie

Lustrele LED reprezintă o alegere populară în decorarea interioară datorită aspectului lor modern și efectelor luminoase uimitoare pe care le oferă. Pentru a beneficia în totalitate de funcționalitățile lor avansate, multe lustre LED pot fi controlate de pe telefon. Aplicația de control îți permite să ajustezi luminozitatea, să schimbi tipul de lumină și să controlezi și alte aspecte ale lustrei LED direct de pe telefonul tău. Însă, instalarea și configurarea inițială a aplicației poate fi uneori o provocare pentru utilizatori. În acest articol, vom explora un ghid simplu și detaliat despre cum să instalezi și configurezi aplicația de control pentru o lustră LED pe telefonul tău.

Pasul 1: Descarcă aplicația de control

1.1 Scanează codul QR care apare pe manualul de instrucțiuni. Apoi, va apărea un link pe care trebuie să-l accesezi.

 

1.2 Acum, vei vedea o fereastră cu două opțiuni: Android și iOS. Alege opțiunea corespunzătoare telefonului tău.

 

1.3 Să presupunem că ai selectat Android. Un fișier va începe să se descarce.

1.4 După finalizarea descărcării fișierului, instalează aplicația. Găsește iconița aplicației pe ecranul principal al telefonului tău sau în lista de aplicații și deschide-o. Inițial, aplicația va afișa text în limba chineză, dar nu-ți face griji. Vom seta limba aplicației în engleză. Când apare primul mesaj în limba chineză, apasă butonul din dreapta – este butonul OK.

 

 

1.5 La prima deschidere, aplicația de control pentru lustra LED va solicita unele permisiuni și setări inițiale. Este important să acorzi toate permisiunile necesare pentru a putea utiliza aplicația în mod complet. Aceste permisiuni pot include accesul la camera telefonului sau permisiunea de a utiliza Bluetooth pentru a conecta lustra LED. Permite aplicației să acceseze fișierele de pe dispozitivul tău.

1.6 Apasă butonul „+” care apare în partea de sus, în dreapta, apoi accesează al treilea rând, în dreptul căruia se află pictograma pentru Setări. Rândul 1 – Languages, alege Engleză, apoi apasă butonul OK care apare în partea de sus, în dreapta, momentan în limba chineză.

 

Acum aplicația de pe telefonul tău este setată în limba engleză.

1.7 Activează funcția Bluetooth de pe telefonul tău (dacă nu a fost activată la pasul 1.5).

Pasul 2: Conectarea aplicației la lustra LED

2.1 Aprinde lustra de la întrerupător.

2.2 Apasă butonul din aplicație care are pictograma WIFI (Pair code) și menține apăsat timp de 10 secunde.

2.3 Ridică degetul și oprește lumina de la întrerupător, apoi aprinde-o din nou.

2.4 Lustra va emite un clipit, semn că conexiunea s-a realizat cu succes. Acum poți controla lustra LED direct de pe telefonul tău. (nu uita să activezi funcția Bluetooth de fiecare dată când dorești să controlezi lustra de pe telefonul tău.).

Acum ai posibilitatea de a regla luminozitatea, de a schimba tipul de iluminare și de a controla alte aspecte ale lustrei LED direct de pe telefonul tău. Fii creativ și personalizează atmosfera din încăpere în funcție de preferințele tale, creând o ambianță plăcută și confortabilă. Cu ajutorul acestei aplicații intuitive, ai controlul total asupra iluminatului și poți obține exact efectul dorit pentru fiecare moment și situație.

Dacă întâmpini orice neclarități sau dificultăți în procesul instalare al aplicației sau de control al lustrei LED de pe telefon, te rugăm să ne întrebi. Vom fi bucuroși să îți oferim asistență și clarificări suplimentare.

Trimite acest articol unui prieten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Spune-ne părerea ta

Te-ar mai putea interesa:

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta