Aplica LED – un plus de lumină și stil în iluminatul interior

Aplica Twist Black 1

Aplicele LED au devenit atât de populare în iluminatul interior, încât dorim să vă relatăm pe scurt toate avantajele acestei soluții eficiente de iluminat. În acest articol: Aplica LED – un plus de lumină și stil în iluminatul interior, vom vorbi despre funcțiile aplicelor LED și rolul acestora în designul interior.

Atmosfera din casă este extrem de importantă deoarece ne influențează stare de spirit și de confort. De aceea este nevoie să atragem o atenție deosebită felului în care ne amenajăm și iluminăm locuința. Pentru a crea un ambient cald și primitor, intim și confortabil în care să ne simțim bine, sau cum se mai spune – ca acasă, trebuie să alegem cu grijă corpurile de iluminat potrivite, care să se potrivească interiorului și care să lumineze corect întreaga încăpere.

În prezent, alegerea corpurilor de iluminat nu mai reprezintă o problemă atât de mare, deoarece pe piață există o ofertă vastă de soluții de iluminat. Însă un pas important este alegerea corectă a unui corp de iluminat în funcție de suprafața încăperii. Lustra, plafoniera sau candelabrul ales de dvs trebuie să ilumineze suficient încăperea în care va fi încadrat. Aici vorbim despre iluminatul principal.

Însă corpul de iluminat principal nu este o soluție suficientă de iluminat. Întrucât într-o încăpere se desfășoară mai multe activități: creative, care necesită concentrare, odihnă și altele. Multe dintre acestea necesită diverse nivele de iluminat: înalt, mediu și de jos. Sursele complementare de iluminat ajută la îmbunătățirea iluminatului general, creând astfel o atmosferă corespunzătoare pentru orice fel de ocupație.

Mai multe tipuri de lumină contribuie la calitatea iluminatului interior, totodată plusând și designul unei locuințe. Aplicele LED reprezintă una dintre cele mai răspândite soluții de iluminat complementar, care aduc un plus de lumină și stil încăperii.

Aplica LED, care până nu demult era considerată o soluție de iluminat pentru holuri și debarale, a devenit între timp una dintre cele mai folosite surse de iluminat pentru întreaga casă. Diversitatea modelelor permite încorporarea aplicei LED într-o varietate de decoruri. Aplicele LED de perete sau de tavan pot fi montate oriunde ai nevoie de mai multă lumină, adăugând astfel un plus estetic semnificativ decorului.

Aplica LED de perete

Aplica LED de perete creează un efect stilistic impresionant în orice încăpere. Aceasta poate fi amplasată la capetele patului într-un dormitor sau în lateralele televizorului din sufragerie, lângă o bibliotecă, un pian sau a unui obiect de decor (tablou, o statuetă sau un vas ornamental impunător).

Aplica LED de perete poate avea atât rol funcțional, cât și decorativ. Folosește lumina ambientală a aplicei LED pentru o atmosferă relaxantă, pentru a citi sau a sta seara la povești. Sau lasă-te ghidat de inspirație și creează un efect wow pe perete cu aplicele LED, amplasându-le într-un mod creativ oriunde crezi că ai nevoie de lumină.

Aplica LED Tree Black 34W

Aplicele de perete pot avea lumină focusată, ambientală, dirijată sau de accent. 

Aplica care orientează conul de lumină în sus (înspre tavan) – acest tip de aplice scaldă tavanul în lumină, creând un efect spectaculos în încăpere.

Aplica care orientează conul de lumină în jos (înspre podea) – toată lumina este direcționată înspre podea, formându-se astfel iluzia unei cascade luminoase ce se scurge de pe perete spre podea.

Aplica Grazia Silver

Aplica Grazia Silver

Aplica care orientează conul de lumină în sus și în jos (înspre tavan și înspre podea) – aceste aplice creează un efect stilistic extravagant și sofisticat în cameră, scăldând peretele cu lumină într-un mod fascinant.

Aplica Iceberg Gold

Aplica Iceberg Gold

Aplica tip lumânare – un model clasic în note moderne pretabil pentru diverse decoruri: vintage sau de lux. Datorită compoziției estetice, aceste aplice sunt piese de design unice și delicate care aduc mai mult stil și eleganță unui decor.

Aplica tip LED – cel mai popular tip de aplică datorită tehnologiei LED și a eficienței sale energetice. Aplicele LED au un consum redus de energie de până la 80%, sunt ecologice deoarece nu emit substanțe periculoase precum mercur sau plumb, sunt durabile și au o distribuție foarte bună a luminii.

Aplica LED Do Re Mi Black 44W

Aplica Led 44W Do Re Mi Black

Majoritatea aplicelor LED au trei tipuri de lumină: rece, caldă și naturală, astfel putându-se beneficia la maxim de avantajele iluminatului LED. Tipul de lumină se schimbă din întrerupător(întrerupătorul clasic, nu este nevoie de unul special), prin stingere și aprindere repetată.

Aplicele LED au o durată de viață de până la 30000 ore. În cazul în care se arde banda LED, aceasta poate fi ușor înlocuită! Aplica nu se aruncă, în cazul unei defecțiuni aceasta poate fi servisată.

Aplicele LED sunt estetice, eficiente și ecologice. Datorită varietății de stiluri și modele, acestea sunt pretabile pentru o multitudine de decoruri: clasic, modern, minimalist, clasic, vintage, shabby chic și altele. Alege aplica LED care se potrivește perfect gusturilor și nevoilor tale și bucură-te de un iluminat optim și de calitate.

Aplica LED de tavan

Aplica LED de tavan este o sursă de iluminat eficientă pentru locuințele moderne. Oferă o lumină mai puternică decât soluțiile de iluminat tradiționale, iar diversitatea de modele permite alegerea unui model în funcție de preferințe și funcționalitate.

Aplica LED de tavan este eficientă din punct de vedere energetic, oferă o lumină plăcută, confortabilă și neagresivă, care nu lasă efecte nedorite asupra vederii.

Aplica LED Solo 28W

Aplica LED de exterior

Aceste aplice iluminează într-un mod nemaipomenit exteriorul unei locuințe. Pe lângă rolul funcțional, de a face posibilă deplasarea după lăsarea întunericului, aplicele LED de exterior înfrumusețează curtea și scot în evidență arhitectura unei case, a unui bloc sau spațiu comercial.

Aplicele LED de exterior pot fi montate deasupra ușii, pe pereții de la intrare sau pe lateralele unei ferestre. Vor completa armonios fațada casei, punând în valoare designul acesteia. Cu aplica LED de exterior te vei putea bucura oricând de o intrare primitoare și luminoasă.

Aplica LED Collar White 10W

Aplica LED va aduce mereu un plus de lumină și stil unei locuințe. Lumina eficientă și de calitate a tehnologiei de ultimă generație merită atenția noastră. Iluminatul LED este o opțiune, o alegere, o decizie inteligentă. Deoarece tehnologia LED ne oferă o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Un iluminat eficient, ecologic, economic și durabil care duce la un stil de viață sănătos în cadrul unui cămin, la locul de muncă și în alte spații în care ne desfășurăm activitățile și ne petrecem timpul.

Trimite acest articol unui prieten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Spune-ne părerea ta

Te-ar mai putea interesa:

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta