1. Transfer bancar direct

Puteți selecta această metodă de plată dacă dețineți un cont bancar în lei la orice instituție financiar-bancară din România.  Este posibil ca banca dvs. să aplice comisioane bancare tranzacției efectuate. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi transferate în contul nostru.

Detaliile bancare pentru transfer:

IBAN                  RO58BTRLRONCRT0CH2394701

Banca                 Banca Transilvania Romania

Beneficiar          Happy Led Tech SRL

Detalii plată     Comanda nr. xxxx (se va trece nr. comenzii)

2. Ramburs (Numerar la livrare)

Dacă alegeți livrarea produselor prin curier la o adresă desemnată de dumneavoastră, este posibilă plata cash (numerar) la agentul de curierat care vă va înmâna produsele.  Suma datorată de dvs. la curier trebuie să fie aceeași cu cea de pe website-ul nostru în momentul plasării comenzii. Pentru orice neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați.

3. Card bancar, online

Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în mod securizat cu cardul dvs. bancar, prin procesatorul de plăți Plati.online. Tranzacția nu presupune comisioane adiționale și nici riscuri pentru dumneavoastră.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, ăn condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele HAPPYLIGHT.

Back to Top

Caută corpul de iluminat potrivit pentru casa ta